2012-01-25 08:04:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Változtasson életmódján!

Napi horoszkóp január 25.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A fizikai restség nem jellemző önre, most mégis erőt vett önön valami lustaság. Ez így a tél közepén még rendben is van, csak vigyázzon, nehogy elhatalmasodjon magán. Nemcsak az alakjának, de az üzletének is árt ezzel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valaki a távolból szereti önt, és nagyon is sokat gondol önre. Mégis félénksége miatt tartózkodó és visszahúzódó. Próbáljon meg ráhangolódni, ki is lehet az. Egy elkapott pillantás árulkodó lehet. Tegye meg ön az első lépést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Eseménydús napokat hagyott maga mögött, de most már ideje lenne egy kicsit lassítania. Főleg az sok, ha még éjjel sem hagy magának pihenőidőt. Így előbb-utóbb leveri a lábáról valami betegség! Táplálkozzon egészségesen!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyekben most jobb óvatosnak lennie. Valaki, ha nem is szándékosan, de becsaphatja. Mindig számolja meg a visszajárót, ha vásárol. A kisebb-nagyobb banki ügyleteket pedig jobb lenne máskorra halasztania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán nem viselkedett mindenben helyesen az utóbbi időben barátaival, vagy alkalmi ismerőseivel. Valakiben tüskét hagyott a kapcsolatuk, és ez önnek is egyre több fejfájást okozhat. Rágódás helyett legyen kezdeményező a békülésben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sokkal többen szeretik önt, mint ahány ellenlábasával mostanában találkozni volt kénytelen. Keresse a jó emberek társaságát! Ha nem is tudja leépíteni minden nehézséget adó kapcsolatát, némelyiktől azért szabadulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyakran érzi magát magányosnak, de ez nem így van. Sokan vannak ön mellett, és ha nem is tudják megosztani önnel minden pillanatukat, azért sokszor és szeretettel gondolnak rá. És ez a gondoskodásukon is látszik. A tettek beszélnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az összegzés, a mérlegelés és számvetés ideje jött el az ön számára. Sok haladást elérhetett az utóbbi esztendőben, és ezt jórészt azoknak is köszönheti, akik ön mellett állnak. Még a vetélytársaknak is köszönettel tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne feledkezzen meg a barátairól, és hívja meg őket egy kellemes kis borozgatásra, vagy vacsorára. Ha továbbra is számítani akar rájuk, akkor nem árt melegen tartani a kapcsolatukat. Most még az elhidegült viszonyok is felmelegíthetők.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valaki talán irigykedik önre, és ha jobban belegondol, meg is van rá minden oka. Ennek azonban ön csak örülhet. Nem mindenkivel törekedhet maradéktalan jó kapcsolatra. De néha jól jöhet egy megbízható ellenség is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán csalódnia kellett valakiben, aki pedig nagyon fontos volt az ön számára. Azért ne vessen rá követ, hogy nem tudott maradéktalanul megfelelni az ön illúzióinak. Nagyon magasra tette a mércét. Azt sokan csak alul tudják átbújni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hamarosan az egészsége bánhatja, ha nem változtat az életmódját. Talán túl sokat görnyed valami számítógép előtt, vagy túl nagy terheket cipel. Valamit változtatnia kell: az úszás, mint mozgás, mindig bejön egy Halaknak.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: